Tänään siis muutetaan siskoa. Minun roolikseni on jäänyt hoitaa ruokinta koska sisko tulee suoraan lentokentältä, siskon hellu Turusta ja kaveri siivouspäiviltä muuttohommiin. Aluksi olen tehnyt eväsleipiä joista saa nopeasti virtaa ja päästään mahdollisimman äkkiä asiaan. Tein osan porkkanaruisleivistä ja osan tattarileivistä. Muuton jälkeen nautitaan Anskun special makaroonilaatikkoa viinin kera.
Gluteenittomat tattarileivät (pellillinen)
6 dl vettä
4 dl tattarihiutaleita
3 dl tattarijauhoja
n. 2 rkl oliiviöljyä
noin 1 dl auringonkukansiemeniä
seesaminsiemeniä
suolaa
Sekoita aineet keskenään ja anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista 225° 30 min.
pinnalle: seesaminsiemeniä
Täytteenä eväsleivissä on käytetty voita, salaattia, juustoa, naudan paistia, tomaattia ja maustekurkkua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti